tweety83
2005.03.24
|
|
0 0
6217
|
Ja azt még nem mondtam hogy zónázás is kellene ehhez... Bár az már nagyon csak a jövő hogy a 2-esen zónázás legyen... De végülis a főbb helyek ezek lennének:
Bp. Nyugati
Újpest
Aquincum
Pilisvörösvár (Pázmáneum - egyeztetve a főiskolával hogy mely vonatok álljanak meg ott)
Piliscsaba innen már személyként menne Esztergomba vagy Süttőre.. Így azért picit húzhatnánk a menetidőn...bár egy kissé helyre kéne pofozni a pályát is. Ne hiszem hogy túl jó ötlet ilyen baromi drága Siemens motorvonatokat ráarakni ilyen minősíthetetlenül sz@r pályára. Nem hiszem hogy ilyenre lettek tervezve.. (Olyan ez mint a Volvó buszokat rárakni a Thököly útra...egy ideig megy aztán sokkal hamarabb leamortizálódik mintha a pályát/utat normálisan megcsinálták volna és utána tennék rá az új járműveket) Dehát van itt pént mindenre, meg sok logika a MÁV-nál. ------------------------------------
Bár szívem szerint én HÉv-et csinálnék Esztergomig / Süttőig. Gyakori követés, pontos kényelmes és talán a HÉV-esek jobban karban tartanák a pályát mint a MÁV.... Csak a tarifarendszerükkel nem vagyok megelégedve. (Szóval szentendrére miért kerül majdnem dupla annyiba egy diák/nyugdíjas HÉV jegy mint egy diák / nyugdíjas buszjegy..és miért nincs rajta 67,5%-os. )
Asszem elkanyarodtunk picit..
Hajtányozás lesz valamerre Húsvét környékén? Most kéne mennünk amíg nincs begazosodva a pálya!!!!!!!!!!! |
Előzmény: v_peti (6216)
|
|