Törölt nick
2005.03.22
|
|
0 0
5240
|
Zeki,
Itt egyenlőre 1 db Panasonic 140-esről van szó, ami gergonek problémás volt, de valószínűleg azért, mert túl jó szeme van hozzá. Nekem is ilyen van, de elhihetitek, hogy simán agyonveri a Canon 700-ast meg SonyHC-20-40-et. Persze drágább is, de lényegesen jobb minőséget ad. Én is csalódtam picit az enyémben, mert jobbra gondoltam a 3CCD miatt. Mégegyszer hangsúlyozom lényegesen jobb, mint az előzőek(4).
Dehát ha gergo kamerája rossz is volt, az 1db mégse nevezhető hibás szériának.
Még egy dolog: Tegyük fel a japánok gyártanak egy hibás xezer darabos szériát. Azt pont a németeknek adják el, hogy az majd adja tovább az AVPlanetnek Magyrországra. Elég hihetetlennek hangzik. A magyarok egyéb dolgokban is a legtöbb sz@rt veszi meg, így a magyaroszági forgalmazónál sokkal hamarabb előfordulhat hibás széria, mint a németeknél. És nem kell elájulni a magyar garanciától, én a szegedi JVC szervizzel küzdöttem egy kicsit, hogy visszavegyék a kamerát, nem tudnak egy kamerát bemérni, letesztelni, az ott lévő kamerákkal hasonlítgatták a képminőségét, aztán felhívtak, hogy nem látják a hibát.
Üdv. |
|