Aragorn83
2005.03.22
|
|
0 0
topiknyitó
|
Csapjunk is a lecsóba:
Valódi ellenőrző beírások gyüjteménye: > > "Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem"- és alatta a tanár > aláírása. > > "Az osztályfonöki dícséretet még mindig nem íratta alá. Megintem." > > "T. szülo, Pisti a szünetben osztálytársának étkezésre kínálta > nemiszervét. Ezért blablabla részesítem" > > "Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott." > > "Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját." > > "Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta." > > "Gyermeke az órámon írószer nélkül akart írni." > > "Lacinak két ellenorzoje van. Én mosom kezeimet. Osztályfonök." > > "Fia olvashatatlanul ír. Bár párszor még így jár jobban." > > "Kesztyuben ül az órán, mert fázik a keze és nem írja a szavakat" > > "Óra alatt kukorékolt!" > > "A gyerek a szünetben az iskola keretein kívül játszott." > > "A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik." > > "Körzojével veszélyeztette társai testi épségét" > > "Elkobozta társa tízóraiját" > > "Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül, > eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény > közeledtére figyelmeztetett" > > "Szellemessége és feltonési viszketegsége a pofátlanság határait > súrolja." > > "Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük." > > "Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív > osztálytársaival, ráadásul mindig veszít." > > "Tuvel látta el barátait, hogy osztálytársait szúrkálják." > > "Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik > osztálytársát bántalmazni, ezért figyelmeztetem. " > > "T. szülo, a gyereke állandóan tolem kér tollat. Lássa el otthon > írószerrel." > > "Tájékoztatom, hogy gyerekének egy ideje átható kénszaga van." > > És egy pár méltó szüloi viszontválasz: > > "Fia az órán szöllot (így!!!) evett." > "Kedves tanárno, október van, mit egyen a gyerek, banánt?" > > "Kedves szülo, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel > evett evoeszköz helyett." > "Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is." > > "A fiú túl sokat foglalkozik a lányokkal." > "Tanárno, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!" > > "Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet." > "Kivégzésérol gondoskodom." > > "Fia az órán állandóan beszél!" > "Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettonek ellátom a baját!" > > "Értesítem a T. szüloket, hogy fiuk történelemkönyve lapokból áll." > "Ellenoriztük, valóban." > > "Katika nem tud olvasni!" > "Ha tudna, nem járatnám iskolába." > > T. Szülo! Leánya irodalomórán vihogott. Tanárno" > "Megdorgáltam. Akkor is vihogott." > > "T. szülo, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem." > Szüloi válasz: "Engem?" > > "Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált > vécéhasználat alapjait!" > Szüloi válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne > szarj az ülokére, te hülye!" Ez kulturált viselkedés???"
|
|