Hps2 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 5224

Sziasztok!

Most vettem egy Panasonic NV-GS75-ős kamerát, és mivel ez az első, nincs semmilyen tapasztalatom. Volna 2 kérdésem.

A legfontosabb, hogy miért ilyen életlenek a felvételek. A videó még hagyján, mert a mozgóképnél ez nem tűnik fel annyira, de a fotónál már igen zavaró. Természetesen nem mozgó tárgyakat fényképeztem, hanem szobabelsőt. Másnak is ilyen gyatra az automata fókusz beállítása, esetleg GYÁRI HIBÁS szerkezettel akadtam össze, mert ez egy új konstrukció, és másoknak sokkal jobb képeket készít? Vagy a 3CCD meg 1,7 Mpixel stb. miatt ebbe az árkategóriába már nem fért bele egy tökéletesebb optika? Vagy én nem állítok be valamit jól? Ha az segít, teszek fel képeket, hogy látni lehessen az eredményt.

A másik, hogy van rajta színes éjszakai felvétel funkció, de az annyira szaggat, hogy használhatatlan. Más szóval nehezen tudnám leírni, de olyan mintha fél másodpercenként csinálna egy felvételt, és a mozgásokat elmosódottá teszi.

Ha valaki tud segítsen, mert kihajítom az egészet az ablakon. Ennyi pénzért szerettem volna elfogadható felvételeket készíteni, nem gondoltam, hogy rákellett volna szánni félmillát egy normális kamerára.

Köszi!!!