toloba
2005.03.22
|
|
0 0
topiknyitó
|
Most kezdődik az az időszak, amikor az adóbevallások után az adóhivatal szétküldi leveleit, értesítéseit. Én is megkaptam a bevallásom alapján a magamét. Érdekes egy olvasmány. Arról értesítenek, hogy adó- és járuléktartozásaim fejében az SZJA-ból visszaigényelt összeget beszámítják. Különös módon, ezerpárszáz Ft különbséggel azt az összeget hozták ki tartozásként, melyet visszaigényeltem. Hab a tortán, hogy legalább öt éve - de van az több is - az évről évre augusztusban kiküldött egyenlegközlőben folyamatosan növekvő túlfizetésről adnak számot. Most meg hirtelen tartozom nekik. Azt gondolom, ha ezt sok emberrel eljátszák, a jövő évi választásokon megnézheti magát a jelenlegi koalíció. És azt is gondolom, hogy valójában üres lehet a kassza, ez az oka ennek a levélnek. Persze van jogorvoslat, de akkor is... Az érdekel, hogy a fórumtársak közül ki kapott már hasonló levelet? És az elkövetkezőben aki kap, kérem jelezze, pusztán az érdekel, valós folyamatról van szó, vagy pedig az enyém egyedi eset. Jómagam nem az utóbbira tippelek... Fröcsögők kíméljenek... |
|