Üdv, megint én, és még mindig nem vettem autót:)
De már nagy lépéseket tettem, megnéztem és kipróbáltam eddig 2 db astrát, és 1 db vectrát.
Az első astra az jó is lett volna, mer 5 évesen, csak 33 ezer km volt benne (tényleg), de sokat gondolkodtam és elvitték előlem időközben.
A másik az 97-es 1.4-es 114 ezer km van benne, elég szép, jó állapotban van, klímás, állítólag egy olasz nőé volt (hát ugye kuplung váltó, ki tudja:) ezt 1,25 M-ért vágnák hozám lejjebb nem tudtam menni. Kipróbáltam nem volt semmi különös.
A vectra pedig egy B kombi 97-es, 1998 cm3, klíma, 1 év műszaki, ez is nagyon szép, első tulaj, abs asr stb. Viszont ezt 1,6 -nál nem adják alább, 1,7 ről indultunk.
Szimpatikus nagyon, vezetni is jó volt, úgyhogy most gondolkodóban vagyok, hogy vegyem-é e, vagy még nézelődjek, lassan már jó lenne a kocsi, jön a nyár, második gyerek stb. Sok érte az 1,6 misi? mégiscsak egy 8 éves autó, ennyiért 2001-es 1,4-es, Seat cordoba combit kínál egy ismerős, csak azt meg szűkösnek találom, hátsó ülés, csomi tartó szempontjából. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Poló kombi.