Felreertettel: hanyattesek attol a profi szervezodestol amit az amerikai futball eseteben latok Mo-on, es egy ilyen potens vezetoseget hianyolok a baseballban.
Oszinten szolva, fogalmam sem volt, hogy ki az az Arpa Attila (nem kovetem a Blikket meg egyeb bulvarsajtot), de azt latom, hogy hatalmas szerepe volt abban, hogy 1 ev alatt ilyen felkapott lett a futball. Kovetem a Wolves forumot, es latom a munkaja eredmenyet, vilagosak a celkituzesei. Amellett gondolom volt befolyasa, hogy a Sport1 nyomta az NFL szezont. Mert irhatsz te meg a barataid x ezer emailt hogy milyen sportot szeretnetek nezni, kapcsolatok nelkul le se fognak ******. Vesd ossze: a baseball szovetseg a 90es evek kozepetol minden heten megkapta tokingyen a This Week In Baseball-t (feloras szerkesztett anyag), es szepen gyultek a fotitkari szekrenyben... (Talan a Sport1 indulasakor adtak nehany hetet, aztan semmi.)
A magyar baseball 98 tajan volt a csucson, azota lejto, nincsenek komoly tervek, jobban belegondolva semmilyen tervek. Utanpotlas: 95 ota ismerem a versenykiirasokat, es azota mindig megfogadtak, hogy majd jovore kotelezo lesz utanpotlas csapatot inditani az NB1ben...
Persze a mostani elnokseg kb 2 honapja allt ossze, ugyhogy nem lenne igazsagos maris itelkezni a munkajuk felett.
Egyebkent hogy mi latvanyos, meg mi nem, az teljesen szubjektiv. Hogy a szabalyok szerinted miert konnyebben atlathatok a futballban, nem tudom.
De ne legyek teljesen off: Ki nyeri szerintetek az AL Centralt? Fogadtam egy poloban, hogy nem a Cleveland. Bebukom?