Major Tom Creative Commons License 2005.03.20 0 0 300
No ez nekem valo tema.

4 eve rendelgetek USA-bol... amiota EU van sokkal nehezebb.. EU elott tv meretu dobozokat rendeltem... keves biztositas, ajandekkent MAGANSZEMELLYEL feladatva es a dobozba szamlat, ilyesmit veletlenul sem teve tobbnyire (90%) vammentes volt. EU ota sajna nem m ert ugye mindenen bunteto vam van amit nem euban gyartanak.

USA-ban minden olcsobb a belso piaci miatt meg az alacsony $ miatt (amivel a piacot es exportot erositik) szoval az nem merce, de ha Nemetorszagot nezzuk pl. akkor mar tenyleg nem nagyon ertem ott miert olcsobb.

Hozzateszem az APPLE is kulonbozo arakon adja (szerintem) termekeit kulonbozo dealereknek eladastol fuggoen, illetve nalunk a legmagasabb az AFA (talan Daniaban tobb?) is. Egyebkent meg USA-ban is 90.000, nemeteknel 113.000 kb, uk-ban 110.000 kb. nalunk meg 170.000 (apple.hu).

Mondjuk nemtom Mo-n volt-e mar arcsokkentes vagy meg mindig kitartjak a regi arakat ? Mert akkor talan lemenne 140-re.

Ha erdekel hetvegen megyunk baratnommel Apple Store-ba Londonba es O vasarnap utazik is vissza Bp-re es kuldhetek vele neked egyet. Felreertesek elkerulese vegett ?-ban kene fizetni mert akkor nincs gond hogy ki mennyinek veszi a ?-ot. ?309 UK apple store-ban, ?310 -ert szivesen kuldok :) 1? haszon inkabb csak hogy ne ?9 aprot kelljen hozni.

Udv,
Tom
Előzmény: Törölt nick (298)