Előrebocsátom, hogy Ronnie szurkoló vagyok, de szerintem soha sem lesznek akkora eredményei, mint Hendrynek voltak. Hogy ettől most melyikük nagyobb legenda, vagy nagyobb játékos, az több dologtól függ. Szerintem Ronnie sokkal élvezetesebben, látványosabban játszik, mint Hendry (ezért ő a kedvencem). De azért ne felejtsük el, hogy Hendry 21 évesen világbajnok lett és 30 éves korára begyűjtötte a 7-ik vb címét is. Ronnienak az első 26 évesen, a 2. 29 évesen sikerült. Tehát Ronnienak kvázi kevesebb ideje lenne begyűjteni a trófeákat. ( igaz, lehet jól játszani 40 évesen is, de ez nem tudom mennyire Ronnie stílusa. Amikortól nem ő lesz a legjobb, hanem csak esélyes, lehet, hogy nem fogja érdekelni)
Bár nem követtem figyelemmel a 90-es évek snookerjét, de úgy gondolom, hogy azért Hendrynek valamivel könnyebb dolga lehetett. Davis már nem volt topon, szegény Jimmy meg mindig megbotlott. ( Lehet, hogy voltak más nagy ászok is, hirtelen nem jutnak eszembe). Ma meg azért Ronnienak olyan kortársai vannak, mint Hendry ( még mindig össze tudja szedni magát), Higgins, Williams, Hunter, Maguire, Stevens. Akik közül néha ez, néha az van jó formában, és meg tudják Ronniet szorongatni.
Szerintem sajna felesleges azzal áltatnunk magunkat, hogy Ronnienak nagyobb eredményi lesznek, mint Hendrynek. Az meg megint tuti, hogy Hendry akármennyire is jól játszik, nem tud annyira tetszeni, mint Ronnie természetes, jó értelemben vett hanyag "cueingja".