persze fogalmad nincs kikről van szó, egy UCLA professzort és egy Harvard Emeritust is felsoroltam. a "jobbos" és "balos" kifejezést én elrettentésül szoktam használni. baromira nem érdekelnek a magadfajta politikai élősködők hülyeségei.
még nem voltam húsz éves, amikor Laczkovich Miklós specijén megtanultam, hogy miért van az, hogy egy tipikus folytonos függvény sehol sem differenciálható, és Sós Verától azt, hogy miért van elég nagy k színnel színezett teljes gráfban n csúcsú monokromatikus teljes részgráf és álmomból felkeltve bizonyítom be ma is.
tudom mit jelent tíz napon keresztül napi 16 órát küzdeni 10 rohadt Schweitzer példáért. nekem ezt adta az ELTE, és én ezt soha nem fogom elfelejteni.
ez az egyetem egy óriási érték, és ezt jó lenne ha egy Magyar Bálint fel tudná fogni. az ELTE egy Grand École lehetne, egy nemzeti kincs, ahogy persze a BME, vagy a szegedi egyetem is. és ma is nagyszerű emberek dolgoznak a tudományegyetemeken, Debrecenben, Szegeden, Budapesten, és nincsenek rászorulva arra, hogy cuclib vagy fityeszes helyettes államtitkárok okoskodjanak velük. de nincs affinitásom az egyetempolitikához, és nem szólok bele.
azt szeretném, ha nem okoznának kárt a HSP tanszék megszüntetésével. ennyi.