Godfather_ Creative Commons License 2005.03.19 0 0 680

Kedves Tuji

Teljes mértékben egyet értek veled az előbb felvetettekben. Annyiban módosítanám az indítványodat a Te érdekedben, hogy a játékvezetői díjból legalább 50% részesedés illet meg, mivel ha nem adod oda a Corsát még most is csak valahol Győr után járnának valahol, ismerve az UFO menetteljesítményét. Továbbá az 1 sör/Km ár reálisnak tűnik elsőre, de kérlek ne felejtsd el, hogy ilyen esetekben az autó amortizációját (ez jelentős, tekintve hogy a Bálint vezetett) és a megnövekedett Km futás miatt bekövetkezett értékcsökkenést is ki kell számolni! Ezen ismérvek figyelembe vételével indítványoznám, hogy legalább 5 sör/Km tarifán számold el a gépkocsi bérlését, valamint mind a két bérlő nyilvános helyen csókolja meg a seggedet. Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy a Bánki aulájában felállított kis emelvényen Te letolnád a gatyád majd a Vili az egyik a Bálint a másik farpofádra nyomna egy hatalmas cuppanóst. Kérlek ezt fontold meg.
Vilinek köszönöm az infót a terepjáró kiállításról. Az a baj, hogy nem mutatnak be új modelleket, mivel még nincsnek, majd csak tavasz végén. Azért köszi! Csütörtökön várunk fallabdázni. Remélem Te jobban nyomod mint az elnök, mert vele nem mentem sokra. Igazából csak azért zuhanyoztam le utána, mert nálunk vízóra van otthon és ugye mint munkanélkülinek meg kell gondolnom......
Bálintkám:Miért basztalak át a szabályokkal????? Elmondtam a szabályokat csak Te nem figyeltél, utána meg reklamálsz? Ha ezt egy diákod csinálta volna mit tennél vele? :-) Kutyaütő vagy és kész. remélem a pszichológusod eredményesen kezel majd és kihevered ezt a sokkot. Nem lehetsz mindenben jó, de azért már kereshetnél egy sportot amiben fel tudsz mutatni valamit! :-) Ja és ha lehet ne csapatsport legyen amiben a többiek vállán állva jutsz előre hanem EGYÉNI!!!!!!! Egyébként gratula a sikeres mérközésvezetéshez Neked és a Vilinek is! Azért a tömegverekedést megörökíthettétek volna. Szalacsiék mellé pont befért volna a gyűjteménybe!