Igen, beépítettnek tűnik, de valójában nem olyan mértékben, mint a többi városi hotel. Egyik oldálán sincs közvetlenül másik szálloda. A tunéziai hotelek kertjeihez semmi nem hasonlítható! Én a sousse-i Marhaba Beach-ben töltöttem egy gyönyörű hetet.
Visszatérve Hurghadára; amennyiben a tunéziaihoz hasonló környezetre vágysz, talán a Palaciót kellene választanod. A képek alapján az impozánsabb kerttel rendelkezik. Viszont abban az esetben, ha nem a kert az elsődleges szempont, mindenképpen a Surise Holidayst ajánlom. Van bőségesen napozóágy, de nem árt időben gondoskodni. Én úgy oldottam meg, hogy - bár "tiltják" - az első nap lerendeztem a beach-boyokkal. Náluk volt végig a kártyánk és "megterítettek" minden reggel a kedvenc helyünkön.
A centrum kb. 8-10 perc könnyű sétával elérhető, ahol a vásárlási lehetőség ugye adott. Palackozott vizvásárlási lehetőség, gyógyszertár még közelebb is van.
Vannak képeim a hotelről, szívesen közreadom,de csak később, mivel lefagyott a DVD meghajtóm és meg kell várnom a fiam ébredését, az ő gépéről menni fog.
Egyébként én Egyiptomban jártam nyolcszor. Nem tudok betellni vele.
Üdv.: Márta