Szia!
A felújítás előtt jártam ott utoljára, de Attika1 készséges utánjárásának köszönhetően tudom, hogy 100 %-ban működik újra és nagyon szép lett.
Ebben a hotelben az all incluzive kifejezést nem csak hírdetik, de meg is valósítják. Ezt azért tartom érdemesnek megjegyezni, mert más hurghadai szállodákban nem ezt tapasztaltam, sőt az id.vez. véleménye is ez volt.
Családias hotel, gyönyörű, nagyon gazdag választékú éttermekkel, tiszta, praktikusan berendezett szobákkal és ami nem elhanyagolandó, minden szoba tengerre néz. A partján szélfogókkal, napernyőkkel ellátott napozóágyak vannak. Két bárral és egy pool-bárral is rendelkezik a finom homokú beach. Természetesen van gyermekmedence és azzal szemközt játszóház is. Erről sajnos nem tudok bővebbet, lévén az én fiam már felnőtt korú, de annyit tapasztaltam, hogy külön személyzet foglalkozott minden nap a gyerekekkel. A beach nem olyan nagykiterjedésű (nem kell órákig loholni a lurkók után, ha lelépnek) és látványos, mint a városközpnttól távolabbi, nagyobb partszakasszal rendelkező hoteleké, de egy gyönyörűen karbantartott zöldsáv választja el az épülettől.
Figyelmes, jól képzett személyzet volt akkoriban, mind a parton, mind a házban. Remélem ez nem változott.
Májusi utamhoz én is ezt a hotelt választottam.
Bármi, egyéb kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
Üdv.: Márta