Nincs az a szép hely, amit ne lehetne megunni. Én inkább sajnálom szegényt, mert számára a "Gotthárd" a nirmális, azaz a sok sanasszabb vonal Európa szerte meg elég uncsi...
Erről szó sincs! :-) Számomra minden vasútvonal érdekes! :-) Az, hogy számomra a Gotthard a "normális", az szerintem csak annyit jelent, hogy nap mint nap látom, hogy milyen is egy működő vasút. A szemléletmódom ettől nem nagyon fog megváltozni, nem fogok semmit lebecsülni miatta, maximum jobban érdekel, hogy mitől lehetne valami jobb, mint amilyen.
A Gotthard egyébként rossz példa, mert pont itt van néhány dolog, ami nekem nem tetszik, és ami lehetne jobb is. Pl. az, hogy Altdorf és Bellinzona között (vsz a nagy távolsági és teherforgalom miatt) alig van olyan állomás, ahol személyforgalom is van. Ott van a vasút, de ha valahova el akarsz jutni, akkor busszal kell menned, mert más nincs.
Egyébként tanulok, fagottot, második éve az olasz Svájc zeneművészeti főiskoláján, a Conservatorio della Svizzera Italiana-n, és az idén fogok diplomázni. Ez lesz a második diplomám, ha minden jól megy, az elsőt Budapesten, a Zeneakadémián szereztem.