Sziasztok!
Ma este iratkoztam fel ide abban a reményben , hogy itt kaphatok majd pár tanácsot arra vonatkozóan, hogy 91-110 ezer Ft körüli árért milyen miniDV kamerát érdemes venni. A kötelező fél órás várakozás idején átnézegettem a hozzászól
ásokat, voltam azon a bizonyos szakmai oldalon is és látom, nem olyan egyszerű a dolog.
No de nem adom fel!!
Arra lennék tehát kíváncsi, hogy mit érdemes megnézni egy ilyen kamerán vásárlás előtt, mik azok a paraméterek illetve kívülről látható cuccok /csatlakozók ill. aljzatok azaz be-és kimenetek, segédáramkörök stb/ amiket érdemes számba venni döntés előtt.
Hobby célra szeretném a kamerát, tévén visszanézni, számítógéppel képszerkeszteni,vágni, cd-re vagy dvd-re menteni.
Teljesen ismeretlen ez a terület - mármint a kameraválasztás, de voltam már boltban és megnézegettem a választékot a jelzett árkategóriában.
Hát igen: itt még nincs 3 CCD-s de gondolom a többi gép sem csak fosból áll ha veszi a nép és még nem tört ki forradalom.
Nekem egyébként a haverom 2 évvel ezelőtti digital8-ra készült felvétele nagyon tetszett, tévén és házimozival - még ha csak sztereóban is - remek élmény volt képben is és hangban is.
Hát kérném a segítségeteket, mert sajnos ebben a témában sokkal nehezebben jutok információhoz vagy összehasonlító tesztekhez mint digitális fényképezők esetében.
Ott egyébként a Canon PowerShot A 85-re esett a választásom noha az A95 lenne az igazi de az már túl drága . De mindegy is, mert rájöttem hogy én igazából kamerát szeretnék - játszani. /Játszani -de komolyan, mert csak úgy érdemes/
Köszönöm előre is.
Sziasztok!