Van külön digit fényképezőm is.
Canon A80.
Vagy 40 gépet megnéztem, teszteltem, mire sikeült tökéletesen választani...
A DS25-re meg azért írtam árat, mert nem alsó-kategoriás vacak volt az 2 éve, és ahogy elnézem most sem lett az. :)
Egyébként csak egyet érteni tudok CiluHS-al, bolondot csinálnak a vevőkből a gyártók.
Sokakat pesze nem zavar, vesznek valamit, ami első ránézésre szépen és jól működik, csak közben nagy átverések vannak. Emléxem régebben hogy tudott örülni az ember pl. egy trabantnak! Nincs ezzel semmi gond, amíg nem festik pirosra, meg nem tesznek rá Ferrari feliratot és nem kérnek érte drága pénzt.
Vagy nyáron 38 fok melegben akár egy gazdaságos 69Ft-os hideg sör is megteszi, viszont kikérem magamnak, ha 200Ft-os sört veszek és pont olyan az íze, mint a 130Ft-osnak! Én elvárom, hogy a pénzemért tényleges értéket kapjak, és ne csak nagy dumát.
"én is 200ezerért vettem a Canon 600 kamerámat jó másfél évvel ezelőtt, de most egy petákot se adnék érte. Akkor viszont a VHS után nagyon király volt."
én meg most majdnem 200-at adtam egy GS140-ért, ami a DS30 után egy nagy csalódás volt. Alig volt 1-2 helyzet, ahol jobbnak tűnt a képminősége, az összhatás meg egyértelműen az volt, hogy életlen. Még a színei sem voltak olyan hűdekirályak, inkább csak más mint a DS30-é. Még az asszonynak is feltűnt a homályosság, pedig laikus, ás csak egy vacak 55cm-es Samu tévén néztük vissza a fölvételt. PC-n meg egyértelmű lett a dolog, nem találtam 3 pixelnél vékonyabb kontúrt sehol a képeken! Nem a szemem volt rossz, nem vagyok extra igényes, hanem a kép volt csak VHS minőségű. Nncs ezzel önmagában semmi rossz, van is VHS magnóm, meg használom is, csak nem 200e-ért szeretek ilyen minőséghez jutni.
De ha valakit ez nem zavar...