gertam Creative Commons License 2005.03.14 0 0 462

PANTOGRÁFOSAT AZ INDÓHÁZNAK és ALKOTÓINAK !

EMELETESET :-)))

Éppen dolgozatjavítás közben kaptam meg az első számot.

Örülnek a gyerekek, mert vágányzár keletkezett a doliknál !

Hogy meddig tart?

Elnézve a lapot BIZONYTALAN IDEIG :-)))

Szóval mindenkinek ÓRIÁSI gratula érte ! Csak így  tovább!!

A szigorú tanári szemem, és az igen érzékeny "optikai feldolgozó-egységem" is csillagos ÖTÖSRE értékeli a lapot.

Néhány megjegyzést tennék:

- Kritikák mindig lesznek, jogosak és értelmetlenek egyaránt. Előbbit meg kell fontolni, utóbbival meg nem kell foglalkozni.

- Irigyek is lesznek, no meg károgók is. Ezek szintán válthatnak bármilyen jegyet a világ végére, csak az 500+ és a retur a tiltott számukra !

- Mint pedagógus hiszem és vallom, hogy az emberek szinte minden körülmények között formálhatók, "alakíthatók".  Ebből adódóan az alábbi megjegyzéssel nem tudok egyetérteni (bocsi a pontatlan idézésért)

Ha A.G. neve is szerepel a szerzők között, máris visszateszem az újságot.

Nos itt a probléma megoldható úgy is, hogy a felkérő leül Gergővel beszélni!!

Higgyétek el Gergő - még akkor is ha néhányszor a stílusa miatt viszketve izzadt (!) a tenyerem - formálható. Ugyanakkor mint világjáró nagy tapasztalattal rendelkezik.

Van emberibb megoldás is, ha kell segítek !

Egyébként csak érdekességként tegnap én akár felrobbanthattam volna a VOLÁNBUSZ reggeli, Bp-ről 6:40-kor induló Harkányi járatát, amikor Dunaföldváron megállt az AETR miatti kötelező pihenőre -a sofőr bemondás szerint 16 perc 48 másodpercre- majd a sofőr leszállt és az ÖSSZES AJTÓT (2) becsukva  OTTHAGYTA az autóbuszt !!

Se ki se be !

Én helyette telefonáltam a busz oldalán található telefonszámra !

Rohant a sofőr vissza buszhoz, igaz elnézést nem kért csak kioktatott a műszerfalon található gombok használatáról!

Szóval vannak finomabb megoldások is.

Addig is mikor jelenik meg a második szám ? holnap után ???

Jó munkát minenkinek !

Üdv

geri