PANTOGRÁFOSAT AZ INDÓHÁZNAK és ALKOTÓINAK !
EMELETESET :-)))
Éppen dolgozatjavítás közben kaptam meg az első számot.
Örülnek a gyerekek, mert vágányzár keletkezett a doliknál !
Hogy meddig tart?
Elnézve a lapot BIZONYTALAN IDEIG :-)))
Szóval mindenkinek ÓRIÁSI gratula érte ! Csak így tovább!!
A szigorú tanári szemem, és az igen érzékeny "optikai feldolgozó-egységem" is csillagos ÖTÖSRE értékeli a lapot.
Néhány megjegyzést tennék:
- Kritikák mindig lesznek, jogosak és értelmetlenek egyaránt. Előbbit meg kell fontolni, utóbbival meg nem kell foglalkozni.
- Irigyek is lesznek, no meg károgók is. Ezek szintán válthatnak bármilyen jegyet a világ végére, csak az 500+ és a retur a tiltott számukra !
- Mint pedagógus hiszem és vallom, hogy az emberek szinte minden körülmények között formálhatók, "alakíthatók". Ebből adódóan az alábbi megjegyzéssel nem tudok egyetérteni (bocsi a pontatlan idézésért)
Ha A.G. neve is szerepel a szerzők között, máris visszateszem az újságot.
Nos itt a probléma megoldható úgy is, hogy a felkérő leül Gergővel beszélni!!
Higgyétek el Gergő - még akkor is ha néhányszor a stílusa miatt viszketve izzadt (!) a tenyerem - formálható. Ugyanakkor mint világjáró nagy tapasztalattal rendelkezik.
Van emberibb megoldás is, ha kell segítek !
Egyébként csak érdekességként tegnap én akár felrobbanthattam volna a VOLÁNBUSZ reggeli, Bp-ről 6:40-kor induló Harkányi járatát, amikor Dunaföldváron megállt az AETR miatti kötelező pihenőre -a sofőr bemondás szerint 16 perc 48 másodpercre- majd a sofőr leszállt és az ÖSSZES AJTÓT (2) becsukva OTTHAGYTA az autóbuszt !!
Se ki se be !
Én helyette telefonáltam a busz oldalán található telefonszámra !
Rohant a sofőr vissza buszhoz, igaz elnézést nem kért csak kioktatott a műszerfalon található gombok használatáról!
Szóval vannak finomabb megoldások is.
Addig is mikor jelenik meg a második szám ? holnap után ???
Jó munkát minenkinek !
Üdv
geri