Sarkany Creative Commons License 2005.03.13 0 0 2110

A Politikáról szolnokiaknak című topicot nyitottam 2003.01.23-án 13:03:46 órakor.

A Szolnokiak Szolnokért topicba beírt utolsó hozzászólásom 2003.05.08-án történt 6:30:50 órakor, # 10 788 szám alatt.

Tehát az a kijelentés, hogy ezt a topicot azért nyitottam, mivel a Szolnokiak Szolnokért topicról úgymond látványosan kivonultam, vastagon nem állja meg a helyét! A babona és a történelem hamisítás kategóriájába esik.

A Szolnokiak Szolnokért topicról történt kivonulásom, hogy mennyire volt látványos vagy sem, azt mindenki döntse el maga azzal, hogy elolvassa a # 10 788-as számú hozzászólást abban a topivban!

Annyi bizonyos, hogy a # 10 788-as hozzászólásom után még sokak, hosszasan és - véleményem szerint - teljesen fölöslegesen rágták a gittet kilépésem okait illetően.

Ennyit a történelmi hűségről, az itt elhintett tévtanok cáfolataként.

Persze tudom, léteznek közöttünk igazság és észosztók, akik mindig megmondják a frankót, tévedhetetlennek hiszik magukat. Akik  képesek akár a naptárat is meghamisítani annak érdekében, hogy bizonyítsák állításuk igazát, ahelyett, hogy néha olvasnának. Lelkük rajta…

Előzmény: Enzo (2108)