Aata1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 914
Szerintem azzal ha jövőre nem lesz ilyen bajnokság azzal nem sokra megyünk! Az én véleményem a dologról: 1. Tavaly még csak egy plusz bajnokságról volt szó, és nem ilyen sokról. 2. Nem az egész éves torna volt az első, ami hivatalos nemzeti és nemzetközi tornák mellett megrendezésre került, bár lehet hogy ez összefüggésben van ezzel a „mag” megkülönböztetéssel... mármint az, hogy az nem lett szóvá téve, szegény Illés meg egy fél oldalas kritikát kapott! De ezt nem tudom, könnyen lehet hogy nincs igazam. 3. Amúgy meg szerintem nem gond ha ennyi a bajnokság, legalább megtanul az ember kicsit szoltírozni, és a szervezők is talán rájönnek végre, hogy a tantrix már kinőtte magát, és már valami komolyabb keretet kéne adni a dolognak! 4. Én nem tudom, de valahogy olyan szörnyen vannak bedátumozva ezek a bajnokságok, én pl. egész a VB óta nem játszottam semmit meccset, majdnem két hónapig nem volt bajnokság amibe benevezhettem volna. Ez nem jelenti azt, hogy nem volt verseny, mert zajlott a Junior, de pl. tőlünk az össz-vissz 2 embert érintett! Ez nem lenne kicsit jobb időpont? Mindemellett úgy gondolom pepe, hogy igazad lett, csak épp szervezéssel ki tudnánk kerülni problémát. És szerintem nem ártana erről egy felmérést is készíteni, mármint hogy ki hová miért nevez, mert nem biztos hogy mindig a besokalás az ok (arra gondolok, hogy lehetnek külső tényezők is, amiről nem tudunk).