Mond, te tényleg nem tudod elviselni, ha esetleg nincs igazad?
Én nem tartom magam hűdeprofinak a témában, 1998 óta foglalkozom vele, a témához részben kapcsolódó egytemi diplomám is van, de nagyon sokmindet még nem tudok én sem, de ami szabvány az szabvány, ami műszerrel kimérhető az tény, ami matematika, az matematika, a gyakorlat meg gyakorlat, és a tapasztalattal is ez így van.
Ha valamely állításomat természettudományosan elfogadható indokkal meg tudod cáfolni, akkor kénytelen vagyok azt elfogadni, vagy további tanulást/kutatást végezni a témában. De ilyet még nem tettél.
Amit a fórumban eddig láttam, az alapján eddig csak azt tudom következtetni, hogy neked mindegyikből nagyon kevés van, és azokat akarod feltételek nélkül nyomatni. Nagy szép és jó, hogy érdeklődsz a téma iránt, de az ismereteket egy bizonyos határ után nem lehet csak saját otthoni nagyon szűk korlátok közé szabott tapasztalatokból felépíteni, hanem tanulni is kell.
És ez nem azt jelenti, hogy minden műszaki hátterét abszolut ismerni kell, de fogalommal rendelkezni kell róla, hogy amikor szükség van rá, legalább tudd, hogy olyan egyáltalán van, és a részleteit adott esetben hol találod meg.
A többiektől bocs az offtopicért.