Törölt nick Creative Commons License 2005.03.11 0 0 342

Háát én a lapot adtam a kezükbe, és nem állítom, hogy a rendelkezésükre álló idő alatt ki is olvasták. Az első benyomásuk volt róla, mindenesetre valóban szembetűnő a gépészet túlsúlya. Nekem ez tökéletesen megfelel. Az áfus, és forgalmász kollegináknak nem. Őszintén szólva nem hiszem, hogy egy biztosíytóberendezés bemutatása eladhatóvá tenné a lapot, egy zárlat készítés leírása megint csak nem. Tehát magam sem tudom mit várnak ők a laptól. Mindenesetre nekik a gépészet túlsúlya tűnt fel és ezért nem kellet nekik a lap.

Megint mondom szerintem nem drága. Azonban hiába magyarázom a szinvonalat a hasonló katagóriás lapokat, ha valakinek sok érte az 595 annak sok az 595. Megint mondom nekem nem sok érte.

Transszibéria az üdítő kivétel. Bocsánat.

Melleleg nem kritizálni akarok én sem, ha nem vagy kíváncsi az ilyen mélységű reakciókra akkor nem írom le. Annak ellenére, hogy kisvárosban lakom egyelőre jól fogy, és ha tájékoztatsz, hogy a vasútállomási újságos, hogyan juthat példányokhoz őt is megnyerhetjük a terjesztésre.

Utoljára mondom a lap szerintem szenzációs. Az első 20 vevő jelölt véleményét akartam veletek megosztani. Ennyi.

Előzmény: Indóház (334)