Mr Spock Creative Commons License 2005.03.11 0 0 82

Kedves KanOne,

"De, ugy kezdodott.
Persze hogy vissza lehet tekerni az orat, akar a 20. szazad elejere is, persze lehet kulonbozo kifogasok tomeget keresni, de jozan equivalens valami mast nem lehet talalni."

Erről eltér a véleményünk.
A történelmi események egyik esetben sem előzmény nélküliek, mindegyik része egy vagy több folyamatnak.
Ha elvágjuk ezt a folyamot, magunkat csapjuk be, de aláírom, hogy ez a módszer jól használható pl. kényelmes önigazolásra.

Akkor legyszives mond meg, hogy mi az ami igazolta 9/11-t. Ahol New York-ban, ket nagy epuletet lerombolnak, harmadikat eltalaljak, elteritett repulogepekkel, amerikai utasokkal. Osszessegeben tobbezer ember meghal, akiknek semmi kozuk nem volt, AKARMIHEZ. Es remelem nem fogsz elkezdeni itt "amerikai imperializmusrol" meg hasonlokrol beszelni.

Ugye a 9/11 számomra nem világos ügy ..., hagyjuk most.

Ne hagyjuk. 9/11 volt a csucsa a vak, toporzekolo, orjongo nyugat-gyuloletnek a muszlimok reszerol. Ja hogy faj nekik hogy az olajmilliardok dacara ugy elnek majdnem mint harmadikvilagbeli szegeny orszag lakoi? Ja hogy nemcsak Allah-ba hisz az emberiseg? Ja hogy letezik egy 23 negyzetkilometernyi orszag amit ugy hivnak hogy Izrael (soha nem hittem el hogy ennek igazi koze lett volna akarmihez, mindigis kifogaskent szerepelt csak). VAGY.......OBL egy bosszuallo orult, aki nem kepes elviselni hogy kirugtak a sajat orszagabol, es vissza akar menni kiralykent? De ahhoz eloszor ki kell ebrudalni USA-t a kornyekrol? Mert igazan errol van am szo.

Szerintem lehet atomfegyvere az Al-Kaidának, és nem, nem használták/használják fel. Az Al-Kaida terrorszervezet, céljai vannak, ezeket el akarja érni.

Okay, halljuk, mik a celok?

Természetesen rengetegen meghaltak, és brutális károk keletkeztek, de szerintem sokkal nagyobb károkat is okozhattak volna más módszerekkel

Hogy ezek milyen rendes emberek. Megelegedtek tobbezer ember elpusztitasaval tobbmillio helyett, es csak ket nagy epulet rombadontesevel. Tenyleg, USA halas kellene hogy legyen.

"Ugyebar azokrol beszelunk most, akik a tv-ben, elo adasban fejeznek le embereket, akik hisznek abban, hogy ezert Allah 50 szuzlannyal fogja jutalmazni oket halaluk utan."

Nem ezekről beszélünk, hanem ObL-ről.

Ez a klasszikus tortenelmi tevedes, amikor mindenert egy embert hibaztatnak. VH2 Hitler, a szovjet kommunista terror Sztalin, stb. Ezek az emberek onmagukban semmit nem lennenek kepesek csinalni, ha ezrek, szazezrek, milliok neha nem csatlakoznanak az eszmekhez es nem lennenek hajlandok a vezeto helyett csinalni a gyilkolast es borzalmakat. Annyiban igazad van hogy OBL volt a gocpont, de utana kepes volt egy kozepkori szintu vallasi tebolyba belehajszolni a muszlimokat. Ami aztan elkezdett onallo eletet elni.

ObL-nek lehet atomfegyvere, a fejezősöknek az a dolga, hogy fejezzenek.

Ezt még csak nem is ertem.

"Kell mennem, paciensem szulni keszul......."

Remélem problémamentes volt ... :)

Kosz, nem volt semmi baj. Az erdekes kettosseg amit hosszu evek sora ota megfigyeltem most is ervenyes volt. Akik a terhesseg alatt nyafogosak, erzekenyek, mindenert panaszkodnak, problemasak, azok majdnem mindig tokeletesen viselkednek szules kozben es konnyen szulnek. Forditva, akikkel semmi problema terhesseg alatt, azok majdnem mindig teljesen elvesztik a kontrollt, kifordulnak a sajat szemelyisegukbol, es a szules remalomkent zajlik le. Ez persze nem egy 100%-os osszefuggest, de tul gyakori ahhoz, hogy ne legyen valami igazi magyarazata.

A konyvekben persze errol egy kukk sincs.

Gabor

Előzmény: KanOne (79)