Leopold Creative Commons License 2005.03.10 0 0 301
Az észrevételeken nem sértődünk meg, csak utólag már nincs túl sok értelmük, ez a szám már elkészült.

Pedig igen.:-)

Ha egy éven keresztül ugyanazokra a hibákra hívják fel a figyelmeteket, akkor az azt jelenti, hogy egy ponton bizony van tennivaló. legyen ez a nyelvi lektor vagy akármi, de valami hibádzik a folyamatban. Tudom, kicsit úgy hangzik mint a minőségbiztosítás - valójában az is :-) - de erre érdemes figyelni.

A másik pedig az, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan szakmai jellegű újság e honban (vagy akár a világon másutt), melynek ilyen jó közvetlen visszacsatolása lenne mint az Indóháznak. Az olvasóktól kapjátok meg és közvetlenül. Ráadásul szemmel láthatóan le merik írni a negatív véleményeket is. Ha ezzel a kinccsel jól sáfárkodtok, a világ legjobb ilyen újságját fogjátok tudni csinálni hosszútávon, ugyanis rögtön jelzést kaptok, hogy mit léptetek rosszul, ha egyáltalán történik ilyen.

Magának a lapnak nagyon örülök és sok hasznos dolgot találtam benne én is, minden része tetszik, tényleg kivételesen jó újság!
Előzmény: Törölt nick (298)