Örülök ennek a témának , végre megoszthatom fóbiáim egy részét az erre éhes tömeggel .
Nagyon-nagyon régóta gyanakodom egy , a rajzolóprogramjairól elhíresülő cégnek a titkosszolgálati tevékenységére . Sajnos meg kell mondanom , hogy ez a cég folyamatosan jelentéskötelezettségre kényszerít !!!!!
Meg kell neveznem ezt a céget és termékét : "ADOBE vallás"-ról lenne szó !
Nem tudom elfogadni , hogy fent említett cég évek óta jelentéskötelezettséggel bombáz , pedig nem vagyok ügynök ! Azt sem értem , hogy miért kell egy vallást magamévá tenni ateista lévén ?
Egy általam preferált Könyv Elek nevezetű társaság a vallás támogatói közé tartozik . Van egy február közepén érvényessé váló , nagy példányszámú , személyenként eltérő kipostázott irat , amit az említett társaság kicsomagol és értékel . Ezután rövid testedzés következik , melyben megpróbálom a fejét a padló alá kényszeríteni a "nem akarok sok adót fizetni" szlogenjét üvöltözve . Miután kölcsönösen bekötöztük egymást , kezembe ad egy provokatívan sárgán virító csekket , mellyel el kell fáradnom a sarki helyre , ahol lenyúlják tőlem a lóvét . Volt már ilyen hely , de ott legalább jól éreztem magam és nem szólt senki , hogy miért alszom az asztal alatt . Ez nem az a kellemes hely volt .
Személy szerint nem tudok listát adni , de tiltakozom hogy ilyen nyilvánosan beszervezzenek !