Paleokrites Creative Commons License 2005.03.08 0 0 19

Kedves Yohanan!

Nos a turini leplen lévő emberi alak inkább művészeti alkotás, mint  mint kordokumentum.... Maga az vászon bármennyi éves lehet...., ez még messze nem bizonyíték a hasonló korú anyagok mellett.... Jézus idejében sok embert feszítettek keresztre, de kettőt biztos a biblia szerint...! Így lehet az egyik lator lenyomata is, ha annyira hitelessé akarják tenni!

Mivel a tanítványok sem tudták mikor támadt fel tanítójuk...., így arról sem tudtak, hogy egy képi nyomat lenne a lepleken, pedig azt aztán megnézték....

I.u. 400 körül kanonizálták az újszövetségi iratokat, tehát már több mint 370 év eltelt, de senkinek nem tünt fel a fotó....., de még a lepelról sem sokat törődhettek, mert senki sem említette anno......  Úgy látszik a lepel önnálló életre kellt és "olaszországig" meg sem állt, hogy aztán felfedezzék vagy 1000 évvel később, mint csudadolgot.... 

Amit tudunk, hogy nincs reáírva, hogy az Jézusé volt, sem készítője, sem tulajdonosának neve, de a képi ábrázat kilétéről sem igan tudunk sokat!

Érdekes, hogy a keresztrefeszítést a keresztények is alkalmazták...., nehogy aztán kiderüljön hogy valamelyik áldozatuk lenyomata van rajta....

Nos én nem tudom felmutatni a feltámadottat, mert nem hiszek benne, de az élőt sem tudom virítani, hisz ezt meg egyetlen keresztény egyház sem tudja meghekkelni sem!

No akkor maradt a hit és a képzelgés....., de ez meg nem bizonyíték, tény és igazság!

Igen voltak hithősök....és nyögték is az igát az emberek alattuk..., tanításaik fényes törvényhatályosságai miatt!

Földrészeket írtottak ki a kereszt nevében,, no meg az aranyért... Kálvin sem mentes a gyilkoságoktól, ha közvetve, ha közvetlenül....., pedig őt aztán a protestánsok " szentté" magasztalták....predestinációs tanaival együtt....  :))

Üdv: Paleo

Előzmény: Yohanan (18)