Paleokrites Creative Commons License 2005.03.08 0 0 17

Kedves Yohanan!

Én meg úgy vagyok, hogy minadz a dolog csak feltételezés marad számomra , amíg biztosat nem tuduok róla!

Magam a bibliai Jézus szavainak adok hitelt, miszerint ne higyjen senki aki azt mondja, hogy itt, meg amott van a krisztus.......

Jézus ebben sajnos nem nyilatkozott ez idáig megnyugtatólag, avagy sehogysem.....!  A nevében való közlemények meg hiábavalóak......

Az meg egyenesen fura, hogy egy halott ember képét mutogatnak ereklyeként, kiálítanak, mint az emberiség megválójának arcképét! , hisz bárkit ábrázolhatja.....!

Ki kért engedélyt erre az arckép tulajdonosától ?

Az meg egyenesen nevetséges, hogy egy halottal hivalkodnak..., a feltámadott és élő helyett!

Isten egyértelműen kijelentette, hogy Ő nem ember....és senkinek a mását nem lehet imádni, tisztelni és isteníteni sem!

Az egyházi személyek  is igazolhatnak bármit hitelesnek, istentől valónak, avagy istentől ihletettnek, ami messze sem igazolja az azokban való, és nekik hít igazságait!

Nem tudom, hogy mitől lett szent a damaszkuszi János...., meg a többiek...., de egy Szent van a biblia tanítása szerint és az maga az Isten....János Jelenések 4, 8 is ezt mutatja!  Aprószenteket meg gyárthatnak az egyházak eleget....., no meg teológiai tekintélyeket ,  a  hit védelmi hivatalnokok.....

Üdv: Paleo

Előzmény: Yohanan (13)