kedves orpe,
hihetetlenül sok, sűrű és egy 5 éves számára feldolgozhatatlan élmény fogja érni a kislányodat. Az a rengeteg képi és hangélmény... folyamatosan jönnek szembe a mesefigurák, az ismerős mesehelyszínek, mindenhonnan zene szól, nem beszélve azokról a vidámparki cuccokról amikre felültök... Szerintem érdemes lenne 2-3 évet várni, de persze ez csak az én véleményem. Az öcsém volt 5 éves, amikor 92-ben először ott jártunk. Csatolok egy képet, remélem sikerül. Ebédidőre kész volt szegény, és utána egész délután nyűglődött a kimerültségtől. A történet:
- Apu, olyan álmos vagyok, én elalszom!
- Ne aludj el kisfiam, mindjárt jönnek a lányok és ebédelünk.
- De apu én nagyon álmos vagyok, ráfekszem az asztalra és alszom...
- Ne aludjál kisfiam, hogy nézne ki ha ráfeküdnél az asztalra, nem kocsmában vagyunk...
- Akkor belebújok ebbe a pohárba, és akkor nem lát senki...
- Ne bújjál bele, mindjárt itt lesznek a lányok.
- Na jó apu, akkor tudod mit? Nem alszom sehol... - azzal a mondat közepén hátracsuklott a kis feje és már aludt is, és még másfél órát ebben a pozícióban. Még valami: nagyon nehezen viselte a sorbanállást, javaslom a Fast Pass használatát (akkor még nem volt)
Szóval iszonyú fárasztó ez egy 5 évesnek. Szerintem képtelenek befogadni azt a rengeteg csodát, és később a tizedére sem fog emlékezni. Fényképezzetek sokat, az segít neki emlékezni.
De persze gyereke is válogatja.
Mindenesetre jó utat :-) majd írd meg, hogy sikerült.