VChris
2005.03.06
|
|
0 0
4655
|
Nem lenne rossz ötlet, és akkor oda pl. feltehetnénk az itt elhangzott leggyakoribb kérdésekre a válaszokat (FAQ), mint pl. USB-n lehet e képet áttölteni, stb... és akkor Zeki sem kapna mindig idegbajt az ilyen kérdésekre, csak beírná a linket és => FAQ :-)))
Csak ha videókat is el akarunk rajta helyezni, akkor ez erősen tárhely kérdése, ami nagyobb tárhelyeknél gondolom pénzes ügy, nem is kevés. Engem tényleg érdekelnének mások filmjei, és sajátjaimat is szívesen megosztanám másokkal, ami nem családi, hanem pl. természetfilmjeimet. Megbeszélnénk, hogy egységesen hogyan kódolnánk DivX-be, hogy még a minőség is jó legyen, meg azért egy normális ADSL kapcsolattal belátható időn belül fel/le is lehessen tölteni. Én biztos szánnék egy-két órát mások által készített filmek megtekintésére. Már nem emlékszem pontosan ki is volt az, aki saját bringás filmeket linkelt be egyszer, azt letöltöttem, megnéztem és nagyon tetszett. Volt benne egy-két olyan vágási ötlet, amiről pl. szívesen konzultálnék a szerzővel.
VChris |
Előzmény: blueboy (4654)
|
|