VChris Creative Commons License 2005.03.06 0 0 4652

srgjwupka:

Mailt megkaptam (mindkettőt). Nekem egyébként a 7-es van meg.

Program AE: ma reggel kimentem a város határba, és csodálatos felvételeket készítettem a fenyőerdőben. Minden feltétel adott volt: szépen behavazott fenyők és táj, sütött a nap, kék volt az égbolt. Az új polárszűrővel dolgoztam, az is nagyon szépen teljesített. A program AE módok közül a Beach & Ski üzemmódot használtam, és ez tényleg pont az ilyen körülményekre van kitalálva. Nagyon szépek a színek, a hó sem lesz túlexponált, és a fák, bokrok is szépen látszanak, nem alulexponáltak. Felvettem 18 perc nyersanyagot. Egyenlőre még csak TV-n néztem vissza, ott nagyon meggyőző. Nagyon elégedett vagyok ezzel a kis HC14-gyel. Azt hiszem a belépő szintű kamerák közül sikerült a legjobbat választanom.

Még nem olvastam be az anyagot sz.gépbe, de ha lesz rá időm (ez még jópár hét), akkor ezt is meg fogom tenni, és ebből egy nagyon klassz kis filmet fogok csinálni. Már csak valami nagyon tuti zene kell, ami téli havas tájhoz illik. Ötlete esetleg valakinek?

Az lenne még jó, ha lenne valami olyan oldal, ahova saját filmjeinket (már aki szokott vágni) esetleg DivX-be tömörítve fel lehetne tenni, hogy megoszthassuk egymással a kreatíváinkat. Vagy elvetélt ötlet lenne?

VChris

Előzmény: srgjwupka_ (4642)