stevie wonder Creative Commons License 2005.03.06 0 0 4648

Bocsika, én csak azt hittem, hogy komolyan gondoljátok a tesztet. :-(

Marklar,

eletem soran eleg sok hifis es autohifis teszten vettem reszt, hogy mast ne mondjak, Magyarorszag negy nemzetkozi minositessel rendelkezo autohifi versenybiraja kozul az egyik en lennek (hangminoseg! nem hangnyomas).

A mi gyakorlatunkban a "tudomanyos" tesztek mindig megbuknak, mert az a hangrendszer, ami remekul szerepel az ilyen-olyan objektiv mereseken, az gyakran nem szerepel jol a meghallgatason.

Amikor en magam tesztelek, bizony nem csinalok nagy faxnit belole: beteszem azt a harom-negy egyaltalan nem kulonleges lemezt, amit aznap ugyis hallgatnek, belehallgatok mindket keszuleken, es maris eleg jol kepben vagyok.

Ezert a kameratesztnel is ezt gondolom helyes es ertelmes eljarasnak. Probaljuk ki a kamerat eletszeru helyzetben. Kulonosen, ha figyelembe vesszuk, hogy mar eleg sok keszulekrol van szo, es szerintem Zeki nincs arra berendezkedve, hogy reggeltol-estig tucatnyian megszalljuk az apartmanjat...

Ezen kivul nem tudomanyos ertekezest kivanunk kesziteni az egyes, 2005 elejen eppen elerheto kamerak kepminosegevel kapcsolatban, csupan nagyjabol beloni, mire kepesek a kamerak egymashoz kepest.

Szerintem.

De ha valaki mast mond, en biztos nem fogok ellenkezni.

Előzmény: Márklár (4636)