rodnas
2005.03.05
|
|
0 0
1660
|
Odajutott az ország, hogyha megkérdezzük az átlagembereket, mikor volt a német katonai megszállás, nem tudnak rá válaszolni. Gyurcsány beszédéből egyszer valami olyasmit hámoztam ki, hogy amit a nyilasok 44-ben véghezvittek, nem volt még egy a világon. Megmondom őszintén, hogy felháborított, hogy egy mai miniszterelnök nem tud a Varsói gettó sorsáról. A Szoci politikusok tudatosan elfelejtkeznek arról, hogy Németország katonailag megszállta Magyarországot, és átvették a közigazgatást. Ennek a hatása, hogy feltehető ez a kérdés.
Emlékezzünk: Kertész Imre azt mondta, jobban érzi magát Németországban, mint az (idegengyűlölő?) Magyarországon. Esetleg az a ötezres újnáci tüntetés Lipcsében miért nem zavarja őt?
Úgy tudom, egyedül Budapest zsidósága maradt meg épségben, annak ellenére, hogy a németek nyakunkra ültették a nyilasokat.
Aki nem tudja, mikor szállták meg az országot a németek, az ne kontárkodjon bele a történelembe.
Pofátlan magyargyűlölők tevékenysége az, hogy a magyar lakosság nagy része úgy tudja, a szlovák és német kitelepítések a kisgazdapárt követelése volt. Szlovák őseimtől tudom, milyen aljas hazugság. És lassan ez bekerül a történelem könyvekbe.
Maximum: cseberből vederbe. Nem hallották Wallenberg történetét? Tudják miért kellett bűnhődnie? -Mert mentette a zsidókat.
Ha nem tudnák: A Varsói gettó megsemmisítését a szovjet hadsereg "támogatta."
Tudom, felszabadították a Budapesti gettót. De a Budapesti zsidóságot először a németek fosztották ki, majd a Szovjet hadsereg által hatalomra tett "köpönyeg cserélők" vették el jogos tulajdonát a magyarországi zsidóságnak.
"Üsd a tőkét, ahol éred"
|
|