PuPu Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1621

Az, hogy valami fiatalabb, még nem jeleti azt, hogy jobb is egyúttal.

Erre talán mi ketten vagyunk a legjobb példa: én, a megfontolt, kiérlelt higgadt szerénységemmel és te a hebrencs, kelekótya kapkodásoddal.

És akkor még a tényekről meg a történelemszemléletről szó se esett.

Amúgy te nem bizonyítottál semmit, - mindössze ismertetted azt, amit néhány ember véleményéből megérteni véltél.

És bár a felsoroltak közül Schmitt és Kiszely nem történész, hanem agit-prop szakmunkás, de még ők sem írnak ijen veretes baromságokat, mint amijeneket te képes vagy nagy nekibuzdulásodban idecsinálni nekünk.

A konkluziód is ezek töretlen sorába tartozik, - ha javasolhatom, írd fel hullámpapírra és dugd fel magadnak.

Hazudni meg mifelénk nem szokás, - gondolom, ez a megjegyzésecskéd a "Ki mint él, - úgy ítél" jegyében csúszott ki a szádon.

Csak hogy ne halj meg ijen hüjén, mint lenni méltóztatol, elárulom neked a nagy titkot: az "überelés" a kártyajátékokban divatos szakkifejezés, - tulajdonképpen felülütési/hívási kötelezettséget jelent, - eredete a német (Deutschland, Deutschland über alles...)"felett" kifejezés.

Amire te gondolsz, az nem az ajnározás, mert az meg a dédelgetés-szeretgetés megfelelője, hanem a favorizálás, - szerintem.

Szóval nagyon szerencsétlen kis töki vagy, - anyád szerintem minden reggel sírva teszi eléd a reggelit.

Mars hejedre, Sulinetre!

:O))))