Köszi a választ.
Nos, a helyem megfelelő lenne. Autóforgalom csak a sajátunk, meg a szomszédoké, ez összesen három autó, de ez se mindennapos, az utca vége, zsákutca. Az egyik szomszédom sose permetezik, sose műtrágyázik, a másiknál előfordul a permetezés, de ritkán, és van egy-két melléképület is köztünk. Ritkán vannak a házak.
Idő az sajnos kevés van, ha ráérnék se érek rá, mert mindig kitalálok valamit, de általában nem kell, van anélkül is mit csinálni. Persze azért csak beleférne ez is, de miért is kell oly sok idő hozzá?
Vérehulló fecskefű volt egy időben mellettünk a parkban, de már nincs. Azért gondoltam a termesztésre, mert néha javasolják bizonyos esetekre, hogy pépet, kenőcsöt készítsen az ember. Egy másik szomszédom, aki igazából messzebb van, nem közvetlen szomszéd, gyakran megteszi, hogy kimegy a kertbe, tép egy kis gyógyfüvet, aztán ülőfürdőt csinál belőle nőgyógyászati panaszoknál. Én ugyan fiú vagyok, de ez fogott meg, hogy ilyen egyszerűen lehessen ezt csinálni. Éppen néztem, hogy egy körömvirágos ülőfürdőhöz kb. annyi grammot írnak, amennyi 3 doboznyi filteres teában van, cirka 1000 Ft lenne. A szomszédom azt hiszem cickafarkot használt, s bár nem említette a feleségem se, hogy kéne neki ilyen, de sose lehet tudni. Szerencsére nekünk még elsősorban megelőzésre és kisebb panaszokra kellenének ezek, emésztőrendszeri problémák vannak néha, én most is egy gyomros teát kortyolgatok.
De sose lehet tudni mikor lesz rá nagyobb szükség, illetve pont azért van rájuk szükség, hogy ne legyen rájuk nagyon szükség.
Na, ezt jól megmondtam, sziasztok.