árnyékgyuri
2005.03.03
|
|
0 0
353
|
Én elolvastam mit mondott az olasz. Azt mondta, amikor a hitéről kérdezték, hogy nekei ez és ez a magánvéleménye a buzikról meg az egyenjogúságról de a törvények szellemében fog eljárni. Nekünk liberálisoknak fontos, hogy elválasszuk a magánvéleményt, a hivatali munkától. Sajnos a gondolatrendőrség most is lecsapott. De tovább küzdünk: igenis mondhassa egy politikus pl. Hack, hogy a biblia talaján álva fertelmes bűnnek tekinti a homokosságot, de mint liberális pártember támogatja a házasságukat, mert emberjogi szempontból ezt tartja helyesnek. Vagy tehesse meg, hogy ebben a kérdésben tartózkobik, mert a hite azt mondja bűn.
Igenei, szólás és gondolatszabadságot akarunk... elegeünk van a gondolatrendőrségből. De tényleg had kérdezzem meg: van e joga egy közszereplőnek utálni egy csoportot magánemberként?
Más. Pont a 2000 című folyóirat egyik 98-as számában van, hogy talán bojtár apja a fideszre szavazott egyedül a szerkesztőségből. Élcelődtek is vele, hogy keresztyén magarországot szeretne stb. Egyébként tök könnyedén, jópofán a helyén kezelték a politikát. Ebbe belefér: ha azt akarod, hogy komcsik, vidéki tolvajok, buzibarátok legyenek az urak szavazz rájuk... én ebben semmi rosszat nem látok. Ti mit? |
|