Lizzi Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1503

Na még egyszer. Az előbb nem vette be a válaszom.

Az M-3 egy gyönyörű hangszer. Nálam a befutó, de arra még várnom kell egy darabig. Nem értem pl az USA e-bay-en miért adnak többet L vagy T sorozatú hammondért vagy M100-ért mint egy M3-ért. Talán több a gomb rajta ???

A scanneres vibrato-t csak effektként terveztem megépíteni a saját erősítőm effekt körébe kötve. Így a shift line még érekelne is csak scannert nem tudom fel tudok-e hajtani.

Tudom hogy ez kapálás de TG-nek most az M1-emet tekintem. Színusz hullámokból keverek össze felharmónikusokat. A neten találtam egy L-100 szimulációt korg X5/X5DR-re, ez adta az ötleltet. Sajnos a 16 hang polifónia miatt nagy a korlátja és így csak 3 regisztert használhatok egyszerre de ezek variációiból is jókat lehet kicsavarni. Nem az igazi de egy rosszabb L sorozatú hangjára hasonlít egy kicsit. A csöves torzítóval minimális túlvezérléssem most koszosítottam a nyers digitális hangján, de a scanneres visítás hiányzik. A beépített chorus effekt pedig elég halovány ennek utánzására.

A b4-el tesztelem a hangzását. Jó a B4 is, de csak otthonra. Színpadra állni vele..hm..??

Hát ilyen favágó módszerekkel kell élnem. És most szolidalitásból gyűrjétek meg a hammondjaitokat egy kicsit.

Üdv.: rt

Előzmény: tehtube (1501)