Vil-Arnis Merras Creative Commons License 2005.03.02 0 0 17

Nos... megoldható Revan és az Exile szerepeltetése egy esetleges harmadik részben, méghozzá akkor, ha úgy tervezték meg a KOTOR2 mentéseket, hogy a harmadik rész be tudja olvasni... és szerintem úgy tervezték meg. (Állandóan emlegették, hogy a KOTOR1 mentéseit nem úgy tervezték meg, így nem tudja az előző rész történéseit beolvasni - azonban egy nyomoronc szót nem hallottunk arról, hogy milyen a 2-es rész szisztémája. Mivel melóhelyen és otthon is játszottam, ezért USB-n hurcolásztam magammal a mentéseket oda-vissza, ezért feltűnt, hogy egyre nagyobbak és nagyobbak lettek a save fileok.)

Ha igazam van, akkor a mentés tartalmazza azt, hogy a KOTOR1-ben ffi vagy női karakter volt-e, light vagy dark befejezése volt-e... továbbá tartalmazza a KOTOR2 teljes történetét is, beleértve a karakter kinézetét.

Revan kinézete megoldható azáltal, hogy ismételten felveszi az álarcos rucit, vagy pedig úgy, hogy a játék elején, amikor összerakod a karaktert, akkor bejön egy ugyanolyan képernyő, mint a KOTOR1-ben, amikor Revan kinézetét raktad össze.

Szóval szerintem megoldható a folytonosság.

Ami a Sith Birodalmat illeti, nem hinném, hogy kihagynák ezt a sztorilehetőséget, mert nagyon erre hegyezték ki a KOTOR2 végét - baromi nagy csalódás lenne, ha aztán csak visszaemlékezésekből tudnánk róla.

A KOTOR pedig egy full szabad játék, pont azért, mert 4000 évvel korábban játszódik, így akár egy köztársaságon kívüli gamma is belefér - főleg, mert az SW idejére ezek a vidékek már a Birodalom részei lehetnek :-)

Előzmény: alric (16)