ZolTTán
2005.03.02
|
|
0 0
31
|
Egyrészt üdvözlet az újlapnak. Másrészt ha jól sáfárkodtok vele - kiállítások, esetleg a Füsti standja - elég sok embert érdekel a vasút és annak kicsinyített változata is. Ha az eddigi kiállításokat nézem, akkor sok ember a gyerekét azért viszi el, mert szép és nem azért mert otthon akar ilyet építeni. Szerintem hiánypótló. Ma sokan német vagy amerikai újságot lapozunk. Egy ilyen magazin ilyen áron szerintem rendkívül jutányos és megfelel a fizetőképes keresletnek is. Persze itt sok egyéb gondot is látok. Sokan és sokfele húzzák a néhány ezer vasútat szeretőt és/vagy modellezőt. Ezért szerintem egy-egy lelkes helyi MAVOE kör is érdeklődhet és lehet ott is vennének - bár én nem vagyok sehol sem tag, csak nem utálok senkit gyomorból -. ezért a mondatért azért elnézést kérek. A másik mi magyarok igen ritka faj vagyunk, hiszen mienk volt a Kandó, mienk a GANZ és így tovább. Szerintem még mindig sokaknak felragyog ettől a kedve. A másik: ha a szomszédoknál van kereslet nem kis példányszámban, nálunk miért ne lenne végre egy igényes saját sajtója e külön világnak. Remélem kevés lesz a példányszám! |
|