Paleokrites Creative Commons License 2005.03.02 0 0 194

Kedves Kanone!

Igen az emberek szempontjait figyelembe veszed....., hisz magad mondottad, hogy " Az emberek változó módon állítják össze ugyanarra az eseményre a saját rendszerüket, ezért mindenki számára más számít véletlennek,..."

Erre mondtam, hogy az ember számára nyert teret a véletlen....

Nos az értelmező szótárt tudósok és szakemberek állították össze, definíciójuk sok esetben érthetően van körülírva....a társadalmak egészét érintve....

Volt egy tudásbéli fejlődési út, van és lesz is...., no meg tapasztalati is, a következtetéseivel...., statisztikáival...

Mi amiről beszélgettünk itt,  az az evolúció kialakulása, ezt tekintettük kiinduló pontnak a véletlenség fázisait felvázolva.....

Én az embertől független dolgokra utaltam , amikor az eső feltételhezkötött megjelenéséről beszéltem..., ami nem véletlen esemény....

Abban igazad van, hogy az emberek egyéni szempontjait figyelembe véve a ki nem számított, reá nem készülő, váratlan  események véletlenszerűek számukra...., de mindaz a történés mozzanataira szedve nem véletlenségből álló vektorális jelenségsorozat része...

Nehéz velem?  :))

Üdv: Paleo

Előzmény: KanOne (193)