szöszibolha Creative Commons License 2005.03.01 0 0 51118

hahó!

Halcika, jobban van már a Zasszonykád? Szegényke, gondolom a nyelved lógott a htb-zéstöl. :-)))

Nálunk volt egy horror éjszaka, meg egy(mint kiderült tényleg gombás) isszonyat piros fenekecske, ami 1 nap alatt szerencsére rendbe jött, ezt leszámítva kösz, megvagyunk. Képzeljétek, Macibaba megmondja, ha kakis! Aszongya Be! Mármint BEkakáltam... Néha füllentgetett, de mostanra tök egyértelmü a dolog. :-))) Olyan kis okos, nem?

Na de az az éjszaka... komolyan, ilyent még soha nem éreztem, de attól féltem, hogy az idegeim egyszercsak aszondják patt, és lesz hüüüha...

Mer´ugye elöször csak bementem hajnali egykor, aztán volt szeretgetös, együttérzös, ágyból kivevös, bújós, nyugtatgatós, dajkálós, rázogatós. Melléfekvös, hassimizös. Teáztatós. Kétségbeesös. Pelenkázós, lélekrebeszélös, ágybavisszatevös, majd újból kivevös, sírós, ... tejcsinálós, hütös, cumiztatós, bizakodó, nagyon fáradt, megint kétségbeesett. Ínykenös, újból pelenkázós. Közben eltelt 3 óra.

Aztán jött az, hogy kéremszépen eznem csak az én gyerekem a francbahát, indulsz apukám, mert engem a gutamegüt és elválunk. Nenézzéhüjén, nemérdekel a kínod, miazhogynehúzzamfelmagam!!!! Ja, hogy mé nem szóltam elöbb??? Tényleg... mér is?