w.ullrichfun Creative Commons License 2005.02.28 0 0 181

Üdv. Mindenki !

Nem gondoltam volna , h. "ilyen" topikot is találni ... :)

Csak a Körzeti Képviselőmről nem tudtam ,h. valszeg fociztunk 1más ellen jó húsz éve :))  -- hiába télleg kicsi a világ ..

Kb 1980-tól nyomtam a Nagytétényi, később (kb 83-84) Budai Chinoin színekben  --

- 1988-ig , serdülő ,ifi, végül az "1" ; és 1-2 szezon volt csak , amikor nem voltunk egy csop.-ban a Kikötővel ...

Asszem 81-ben "jártam" először a Szab. Kik. pályán - serd.- , nem volt még füves , csak 1 vörös (?) salakos+1 földes (vadfüves?) pálya  - / később a salakosból lett a füves tán ? -- 84 körül ? / ...ezek má' kicsit homályos emlékek, bocs , de az eredményre tisztán emlékszem, mert az volt az első idegenben lőtt gólom meccse , 4:2-re nyertük...

84 nagyon kellemes , a Posztó pályán volt a derby, (talán akkor varázsoltak gyepet a HÉV megállónál?) 4:0 -ra nyertünk, ismét jegyeztem 1 találatot...

A tavaszi visszavágón , csak 3:2 , de ott lőttem legtávolabbról gólt életemben (kb 40 m !) , igaz a kapus is kellett hozzá :))

A többi találkozóra nem emlékszem ennyire részletesen , de ált. adok-kapok (otthon siker -máshol zakó) , ahogy akkoriban a BLSZ I,II,III -ban presztízsből illett..

Ha vmi nem telj. stimmel a fentiekben, ->  naon soxor jöttünk Csepelre , Posztó, Cs. Papír, PÁÉV ill. Duna TSZ , -szinte havonta "jártunk át" ... jut eszembe , nem lehet , h. 81-82 körül ÁFOR SC v. SE volt a Kötő neve ?

Gábor !

Ha  1984-ben az ifiben nyomtad, tuti játszottunk 1más ellen .. :)))

...azért volt ismerős a fotód a Bayern topikban :)))

Na és, h. tovább színezzem a topikot:

Jó a Schalke, jó a Bayern , de über alles Dortmund !