Nohát, lehagytam egy s betűt a címből... no, mindegy, ez legyen a fórum legnagyobb baja :-)
Kinek hogy tetszett a végjáték? Nekem annyira nem jött be, marha kíváncsi lettem volna az Obsidiannál eredetileg tervezett befejezésre...
Az cool volt, hogy Darth Sionnal való beszélgetés közben voltak jó kis persude lehetőségek, amivel le lehetett törni az akaraterő és egyéb mentőit a fazonnak :-)
Filozófiailag én úgy értékeltem a dolgokat, hogy végig a karakteremnek volt igaza :-D
ÚGy értem, hogy végig azt a nézetet képviselte, hogy igaza volt abban, hogy elment háborúzni, és a Jedi tanács tévedett, amikor passzivitásra intett... és végeredményben Revanról is valami olyasmi derül ki, hogy szükséges volt az ő sithsége ahhoz, hogy valami még borzalmasabbat kerüljenek el - hogy a köztársaságot felkészítse a Sith Birodalommal való ütközetre, ami elkerülhetetlen.
Ergo, toll a Jedi tanács tagjainak fülibe! :-)
Én már az Episode 1-2 esetében is úgy gondoltam (és a KOTOR megerősített ebben), hogy ez a balfék, töketlen, totojázó bagázs, amit Jedi Rendnek hívunk, marhára megérdemelte azt, amit Palpatine-tól és Darth Vadertől kapott. Így legalább Luke teljesen tiszta lappal nyithatja újra az akadémiát.