nyman
na mar most ahogy en fel tudom fogni, at tudom erezni a te allaspontodat, akkor ugye elvarhatom toled hogy te is fogd fel es erezd at az en allaspontomat.
a cenzuras topikban is irtam cca ideillot, esetleg kommentalhatnad.
miert gondolod hogy feltetlenul egymassal szemben allunk?
miert a gyorgy petert kellett volna elhajtani, ha esetleg o kepviselte a helyes allaspontot es nem tomcat?
mi van ha tomcat leginkabb poloi eladasaban es egy audi 8 vasarlasaban erdekelt? mi van ha tomcat-ot csak a megvezetett emberek tomegein keresztul elerheto hatalom izgatja? mi van ha lesz nekunk egy cigany tomcatunk? aki azt mondja hogy a feherek mind rasszistak (illetve termeszetesen nem mind de azert rasszistak) es nekunk ciganyoknak ennek tudataban es ennek megfeleloen kell viselkednunk. es akkor fogjuk elerni a celjainkat ha batrak leszunk ha keszek vagyunk eletunket is aldozni az ugyert. es nem trikokat fog forgalmazni hanem ongyilkos robbanooveket?
mi van ha ez a faszfej egy szerb provokator lesz, akinek/akiknek elsorendu erdekel lenne magyarorszag gallyra teetele?
de ha kitalaljuk hogy szerb akkor azt fogjak mondani rank hogy rohatt fasisztazok vagyunk. es nekik semmi kozuk hozza csak mi keszitettuk fel a provokatorunkat UGY hogy szerbnek tunjon.
nem tudom a megoldast de ugy erzem hogy a 12. oraban vagyunk! es a tomcat feele rasszista baromsagok nemhogy segitenenek hanem rontjak a helyzetet.
a magyarok tobbsege sem magaba nezett hanem az osztrakokat szidta. es elso adando alkalommal megszuntettuk az atjarast. maradunk itthon. az osztrak meg ott 'dogoljon meg', ahol van. es ez a feliratozas is hozzajarult. ugye a kiralyi csaladban is vannak kleptomaniasak, angliaban. megsincsenek kiplakatolva???!!
pedig ez egy betegseg!
es nem menti a dolgot az hogy magunkba nezunk es azt mondjuk hogy biztos ciganyok voltak. magyar ciganyok. ez csak odebbtolja a problemat. es nem minden bolti tolvaj volt cigany.
en hasonlokeppen viselkedek mint te. de ugye a kerdes felvetheto, mert nem mindenki viselkedik igy mint mi!