Feeling White válasz | megnéz | könyvjelző 2005.02.25 19:17:14 (17511)
szevasz öregem,
be-benézek ide-oda-amoda, aztán látom hogy egész jó hetet zártál, különoskképpen az ANGOL v olasz párharcok tekintetében, amely láthatóan a szar semillyen életed örömének egyetlen forrását képezi.
nekem renegát man u szurkolóként kötelességem lett volna a milány oldalára állnom, de te is tudod (és erre ráhibáztál) valóban nem visz rá a lélek arra, hogy bármilyen körülmények közt is a csuráróék oldalára álljak. de nem is viselt meg a vereség, lazán átsíklottam felette, különösképpen azért, mert a BL bohóckodást a divatdrukkerek privilégiumának tekintem j-man barátommal együtt, akivel várhatóan még az idén elhagyom ezt az országot és békésebb, kultúráltabb vizekre evezek, egy olyan helyre, ahol a te hőn szeretett kálcsódról mindenkinek a cheaters szóaszociáció ugrik be, és ahol - többek közt ezért is - az elad6atlan, selejtes termékek szemétdombjára van dobva, amire mindenki pupozvást szarik, vagy jobb esetben még ezt sem teszi meg.
azon tűnődöm milyen furcsa az élet, egy esélytelen csapat talát gólja és győzelme mekkora erőt tud adni a magdfajta deviáns kis faszoknak, hogy aztán frusztrációtól vezérelve elmondhassák milyen lenne a világ, a képzeletük szüleménye, ahol a kálcsó az élvezetes, a szép és népszerű, holott még sajátmaguk a talján tetevek sem hitték, hogy egy szimpla döntetelennél jobb eredményt kihozhatnak a Manchester-i fellépésből, és ők maguk sem tagadják, hogy manc-októl fényévekre vannak és annyit kellet futniuk mint 5 másik SZARie A bohóckodáson. ezt a fényév távolságot amúgy a két klub globális helyzetére értem, és nem az általad fényezgetett taktikai fociöljükre, amiben tényleg mesterek SeGGcsenkóék.
így végezetül csak azt kívánom neked, hogy kb. két hét múlva essél jól pofára, mert az az arc amivel te itt közlekedsz, még a legtoleránsabbak számára is bicskanyitogató, azért örülj paraszt a morzsának, és becsüld a véletlent, mert a szarháziak győzelme ennél semmivel nem volt több...