req999 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 86
"abszolut helyesen jellemeztel. es nem is csodalkozom ezen. hiszen olyan eleslato vagy."

Ebben az esetben gyakorolj önkritikát, és add fel magad a rendőrségen, ugyanis a pedofíliát büntetik. Vagy még jobb, ha jelentkezel György Péter Egyetemi Tanár Úrnál, hogy feljelenthessen.

"egyebkent lehet hogy a rasszizmus, a kifejlett rasszizmus elmebetegseg. szerintem az!"

A rasszizmus nem elmebetegség, hanem egyszerű műveletlenség, ostobaság, elmaradottság. Előnye, hogy nem kell gondolkodni hozzá, csak fújolni kell tudni. Az még neked is megy.

"aki a bunozes es a ciganysag kapcsolatat elemezgeti az rasszista. mert nem azert bunozik mert cigany! ha erted..."

Én értem. A baj az, hogy te nem érted. Tomcat nem tudta végigmondani azt, amit szeretett volna. Meg se próbálta azt állítani, hogy minden cigány bűnöző (ez volna a rasszizmus), hanem annyit hagytak csak neki elmondani, hogy statisztikai adatokkal tudja bizonyítani, hogy a cigányok között sok a bűnöző. Hogy miért? Arra már nem volt kíváncsi György Péter Egyetemi Tanár Úr, és természetesen téged sem érdekel. Pedig tovább is van. Kiderült volna, ami köztudott, hogy a cigányok közül sokan élnek olyan nyomorult, hátrányos körülmények között, ahol bűnözésre kényszerülnek, arra nevelődnek. Ez nem a cigány mivoltukból származik, nem a vérükben van, hanem a szociális és kulturális körülményeikből. Ha eszkimók élnének olyan körülmények között, közöttük is kiemelkedően sok bűnöző lenne. Na, még mindig rasszizmus? Érted? Nem genetika, hanem memetika. Kurvára nem mindegy.
Előzmény: alfredoo (82)