Star Force volt a neve a csapatnak (ezt még a Tom Kelly adta) még az első évben is az Osztrák ligában, bár tudom hogy "barátságos meccsek voltak és csak emlékeinkben van nyilvántatva" (ezért nem nézegetem szívesen a Wolves honlapját mert ez a szarság még mindíg rajta van, hiába vagyok alapítója a csapatnak...) Ekkor már Jeff White volt az edzőnk, és a döntőt a Wels Gators (lehet hogy nem jól írom) ellen játszottuk akiket 46-0 -ra vertünk el. Bár az emlékeim már homályosak de van több tv felvétel onnan néztem vissza újra.
A második évben nem volt elég pénzünk a Divizio I-hez ezért újra a Divizio-II ben indultunk, de ekkor már új edzőnk volt, Őt is Jeff-nek hívták. Ő nevezte át a csapatunkat COWBOYS-ra, utánna való évben az Osztrák kupáért is neveztünk, azt hiszem oda csak a Diviziok győztesei nevezhettek, de ez lehet nem így volt... akkor játszottunk az Osztrák bajnok ellen, többszörös Európa bajnok is a Vienna Vikings ellen, ők elvertek minket de azért mi is vittünk nekik pontot. Annak nem tudom a végeredményét ha valaki emlékszik megírhatná. Ja és ha valamire rosszul emlékeztem bocsi és kérlek javítsatok mert már csak az emlékekre tudok hagyatkozni...
Utánna indultunk a Cseh bajnokságban is és sok meccset játszottunk velük is, persze komoly vereségeket mértünk rájuk is. nem volt ritka a 40-0 vagy 60, 70-0 is.
Német újságban írtak a Cowboys védelméről, a legkeményebb európai amatőr csapat védelmeként emlegetve (bár ahoz nem volt közöm mert ekkor már jó idej OL voltam).
Volt még Pool nevű edzőnk is és egy olasz is, őt Hulio-nak hívták -persze biztos nem így írják-
Hát mára részemről ennyi a noztalgiázásból... Üdv mindenkinek.