Blaxxx
2005.02.26
|
|
0 0
245
|
Mondtad, hogy te a Yamipodot használod, de te honnan töltötted le?? Gondolom a Yamipod.com-ról, mert az ipodlounge.com-on nincs rajta, legalábbis windowsra nincs. De a yamipod.com-on csak egy pre-release verzió van és írják h tele van bugokkal... És azért egy kicsit ez aggaszt... Meg az is hogy "use it at your own risk".... És mindenki panaszkodik, h mekkora egy béna program ez, mert össze keveri a számokat... Szóval azt nem akarom h vmi is eltűnjön a gépről vagy vmi megsérüljön. Neked melyik van meg? Tényleg vannak benne ilyen bugok?? Ha neked vmi jobb van akkor légyszi küldd már át emailban!! A Sharepodot feltettem. Kicsit vonakodva ugyan, mert rá kell tenni az exe-t az ipodra és féltem a kicsikét... :) De utána már nem lehet leszedni róla?! Mondjuk nem zavar, csak nehogy lassítsa a merevlemezt... Úgy látom ez az újabb féle Yamipod már azt is tudja h ha 4kb-nál nagyobb a txt fájl, akkor átteszi egy újba. Ez király ez a darabolás, én azt hittem h ebbe az iPod hibába bele kell törődni. Csak még kezdetleges az egész. Szóval ha ez tényleg működik, akkor én nagy hasznát venném. Főleg akkor amikor a pontosan 1492 kb-os regényemet ezek szerint 373 darabva fogja szétszedni.... Mondjuk ez érdekes lesz... Te tudsz egyébként erre a célra más programokat, mert ebbe a Yamipodban nem merek megbízni...
|
Előzmény: RogerWilco (243)
|
|