laranjeiras Creative Commons License 2005.02.25 0 0 778

Sziasztok!

Mar megint sikerult internet kozelebe kerulnom :o) A polipreceptel ismet cserben hagytak (pedig latom, hogy nem is bonyolult egyaltalan, nem tudom mit kell rajta titkolni.) Koszonom a receptet en is, a hetvegen tutira kiprobalom!

A Portugaliaba kerulesem tortenetet, ilyesmit inkabb nem irom le (titkosugynok vagyok :o), annyira nem is fontos. A lenyeg, hogy ket kis picurral (3 eves es 8 honapos), es a felesegemmel erkeztunk ki, es szeretnenk minel tovabb maradni. Nekunk sem hianyzik otthonrol szinte semmi. Talan a regi baratokat es a csaladot kiveve. Esetleg meg a turot is hianyolhatnam es a makostesztat. De vegulis elvan az ember igy is.

A gyerkocok egyelore sehova nem jarnak, amig lehet szeretnenk mi vigyazni rajuk. Bar a nagyobbikat mar ovodaba adnank, de sajnos o meg alig tud portugalul, sok lenne a gond, attol tartok. Egy atlag ovodai elhelyezes egyebkent havonta nagysagrendileg mennyibol jon ki? (maganovi persze)

A "turos sajtot" megneztem ismet, szerintem is ugy lesz ahogy tirimi mondja, requeijão vagy queijo fresco lesz a pontos neve. Mi a masodikkal lepjuk meg magunkat reggelire es vacsorara, amig ra nem fogunk unni :o)

Minden jot!

Bom fin de semana!