MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 716
"zsebtolvajt a fegyveres útonállóval"
Sajnos nekem mindkettő csak egy bűnöző, aki az én pénzemre pályázik, csak más eszközzel.

"Pokorni apját akkor emlegetheted, ha előbb elkergetted a Horn-, Medgyessy-, Gyurcsányféléket. "
EZért is mondtam, hogy etikátlan felemlegetni. Nem is emlegettem, hanem azt mondtam, hogy azon az alapon lehetne, és azért mondtam, hogy szegény, mert tényleg sajnáltam, mikor kiderült, nagy meghasonlás lehetett neki.
Egy volt osztálytársam apja ÁVH-nál szolgált. Mert besorozták oda, mikor be kellett vonulnia. Mit kellett volna tennie? Én nem ítélem el ezért se őt, de a fiát meg pláne.

"Nem látok hibát abban, ha valaki a miniszterelnökségre tör"
Abban én se. De ha ezt úgy teszi, hogy közben a tegnap barátból, szövetségesből ellenfél lesz, a tegnapi elvekből szitokszó, és olyanokkal szövetkezik, akik a szalonképtelenség határán mozognak, olyanokkal alkot koalíciót, akiket a kormányzás közelébe se szabadna engedni, az nekem nem elfogadható. (Ezért nem szavazok az SZDSZ-re se, holott elméletileg ők állnának még az ideológiai palettán a legközelebb.)

"De csak a vak tesz egyenlőségjelet vagyonos és milliárdos, Szabadi és Kulcsár, Lévai Anikó és Wekler Ferenc vagy Simicska és Máté László, Kapolyi, Princz Gábor vagy épp Kunos bankár stb-stb. közé."

Ne is haragudj, de ez nem vakság. Ez konzekvens értékrend.
Lopott, sikkasztott, hazudott, csalt? Igen. Nekem tökmindegy, hogy 20milliót vagy 20 milliárdot. EGy bizonyos szint fölött egykutya, főleg, ha olyan - vagy ahhoz közel álló - tette, akinek első dolga a nemzet szolgálata lenne.
Előzmény: puzdra (678)