Üdvözlök minden Centrál Park tulajdonos fórumozót!
Én Mező András vagyok, és papíron a Centrál Park Társasház jogi képviselője. Azért írom, hogy "papíron", mert eddig - egy-két, a közelmúltban történt esetet kivéve - nem túl sok megkeresés érkezett arra vonatkozóan, hogy a ház jogi ügyeiben eljárjak. A héten azonban felhívták a figyelmemet erre a fórumra, és ezért ragadom meg az alkalmat, hogy a tulajdonosokkal egy közvetlenebb beszélgetési lehetőséget alakítsak ki.
Várom a kérdéseket, és ha tudok, akkor szívesen válaszolok. Ha a kérdés - vagy a válasz - nem való erre a nyitott fórumra, akkor e-mailben is nyugodtan megkereshetnek.
Ha az egyeztetés/beszélgetés folyamatossá válik, akkor javasolnám, hogy egy zárt levelezőlistát indítson el a társasház internetes közössége. Ez a módszer már bevált több olyan új építésű háznál, ahol a jogi képviseletet én látom el. Van ilyen a Cézár-Házban és a Kleopátra-Házban is (ezeknek a társasházaknak a hivatalos ügyek megbeszélésére külön honlapja is van).
Üdvözlettel:
Mező András
Ui.: a Com.Unique Kft. szolgáltat telefont és internetet a Cézár-Házban is, ahol én lakom. Mi is meg vagyunk velük elégedve, ráadásul - ahogyan fentebb már elhangzott - hamarosan jön a sávbővítés.