rookie challenge: nem volt egy nagy durranás a meccs sztem, semmi extra nem volt, ráadásul az elején bűn rosszul dobtak, tényleg nem találtak jobb rookiekat Allen, Jefferson esetleg Harris helyett? bár az utóbbi legalább sokszor volt kezdő, Udrih meg maradhat, meg spursös :)
ennyi erővel ott lehetett volna JR Smith, Bonner, Kristic, Duhon, Harrison, Nocioni is
shooting stars: hát az lol volt amikor a detroit női tagjának 9 dobásra volt szüksége egy alapvonali középtávoli bedobásához...
skills challenge: Arenas vicces volt, ahhoz képest h attól féltek a kommentátorok h majd a passzokkal lesznek gondjai, egy középtávolit nem tudott bedobni 5 labdából :)
dunk: hát azt nem gondoltam h ennyire konkrétan a mez hoz majd szerencsét Joshnak :) valóban kicsit furcsa volt a pontozás, a birdman meg kitöltötte a műsoridőt :)
3pt: hát máig nem értem h tudott nyerni QR, akor már inkább nyert volna Lenard, bár leginkább Korver
ráadásnak: az Odom for Peja+Bobby Jackson trédnek mennyi a realitása? remélem nemsok